Colleen Taggart

Location

Joined

July, 2018

Colleen Taggart's projects

Recent Activity

Supported a comment by Nichole Di Dio on Main Library Campus 2 years, 4 months ago
Nichole Di Dio
Professional development events, rooms for writers and researchers in the community to use. Community gardens maybe so our community can have a place to learn how to garden? I'm also curious how the homeless population that regularly visits the current Main library on HOT and COLD days can be better served... could there be a social worker on site? I'd also like to see collections that honestly reflect our past in Idaho and encourages us to learn from those mistakes and heartbreaks. I'd like there to be a continuous effort to introduce the community to new and modern technology and learning tools.
Supported a comment by Carole Whiteleather on Main Library Campus 2 years, 4 months ago
Carole Whiteleather
Forgot to explain my reasons regarding The Cabin. As the former Director of Education for The Cabin, I must stress the importance of the location for one of the most dynamic programs, Summer Writing Camps. Students need the access to nature, the museums, zoo and downtown for the various writing assignments and camps in which they participate. When we re-designed the camps from a small three week window to a full summer of offerings, many more students have enjoyed this opportunity. Moving The Cabin could be detrimental to this wonderful experience for kids. Thank you for your consideration of my comments.
Supported a comment by Theresa M on Main Library Campus 2 years, 4 months ago
Theresa M
It is too big. Do NOT move The Cabin. That is an important and living part of the City’s history and fabric.
Followed Main Library Campus 2 years, 4 months ago
Commented on Main Library Campus 2 years, 4 months ago
Stunning design, but feels out of place with Boise Architecture. The building materials don't don't reflect Boise's outdoor vibe. What about the glass and energy conservation and the cost of heating and cooling. I too am disappointed you didn't figure out a way to incorporate The Cabin in its original location into this design or campus.